Even voorstellen

Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs wordt georganiseerd door Delft voor Elkaar, samen met Delftse (sport)verenigingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle Delftse middelbare scholieren de kans krijgen om een sport en/of vereniging (beter) te leren kennen. We vinden ook dat sporten niet duur mag zijn en dat iedereen mee moet kunnen doen. Logisch toch!? Heb je meer informatie nodig of kunnen we je helpen bij het inschrijven? 

Wist je dat wij ook intermediair zijn voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur behandelen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Als dat iets is waar jij ook wel hulp bij kan gebruiken, helpen we je graag met het indienen van een aanvraag bij dit fonds.

Dirk

Buurtsportcoach, Verenigingsondersteuner

Vanessa

Buurtsportcoach, Verenigingsondersteuner

Delft Try Out! bestaat al sinds 2018. Vanaf dat jaar brengen we jaarlijks honderden leerlingen van het basisonderwijs in contact met nieuwe sporten en sportverenigingen. Het is supergaaf om alle enthousiaste reacties te horen! Mede daardoor zijn we naast Delft Try Out! voor basisscholieren nu dus ook met Delft Try Out! Voorgezet Onderwijs gestart. Heb je een jonger broertje of zusje die nog op de basisschool zit? Kijk dan samen vooral eens naar het sportaanbod voor hem of haar via de knop hieronder.

dansen in delft delft try out
Copyright Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs – 2024