Veelgestelde vragen

Wat is Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs?

Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs is bedacht door de buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar. Met Delft Try Out! Voorgezet Onderwijs kunnen Delftse middelbare scholieren verschillende sporten uitproberen voor een bedrag van vijf euro voor vier sportlessen. De lessen worden verzorgd door de Delftse (sportverenigingen). Tijdens de vier sportlessen ontdek je dan of de sport iets voor jou is. Of je een sport al eens hebt gedaan of het voor de allereerste keer gaat proberen, je bent welkom.

Wie organiseert Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs?

Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar in samenwerking met de Delftse (sport)verenigingen.

Voor wie is Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs?

Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs is er voor alle middelbare scholieren in Delft van 12 t/m 18 jaar.

Hoe schrijf ik mij in?

Inschrijven is heel gemakkelijk en kan helemaal online op deze website. Op de pagina met alle cursussen zie je voor welke sporten je je kunt inschrijven. Er staat daar ook voor welke leeftijden de lessen worden gegeven en op welke dagen en tijdstippen. Klik op de inschrijfknop bij de betreffende sport en je gaat naar het inschrijfformulier. Vul je gevraagde informatie in op het formulier en druk op verzenden. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging van ons via de mail.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Wat kosten de lessen en waar moet ik betalen?

Een sportcursus bij Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs duurt 4 sportlessen. De kosten daarvoor zijn vijf euro. Dit betaal je online bij je inschrijving. 

Wat heeft Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs met het Jeugdfonds Sport & Cultuur te maken?

Heb je na de 4 sportlessen interesse om lid te worden van de vereniging, maar zijn de kosten daarvoor voor je ouders of verzorgers te hoog? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan hierbij helpen. De buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar zijn allemaal intermediair voor dit fonds en helpen je ouders graag met het indienen van een aanvraag. Hier vind je de contactgegevens.

Wat als de 4 lessen van Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs erop zitten?

Ben je enthousiast geworden na de 4 trainingen/lessen, vraag dan bij de desbetreffende trainer over de mogelijkheden tot lidmaatschap bij de (sport)vereniging. Mocht je  weer een nieuwe reeks trainingen/lessen willen uitproberen bij Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs , kijk dan weer op deze website naar de cursussen van de volgende periode.

Hoe neem ik contact op met Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs?

Voor al je vragen kun je terecht bij de buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar. Op de contactpagina van deze website vind je ook het bijbehorende telefoonnummer. 

Copyright Delft Try Out! Voortgezet Onderwijs – 2024